Telefoon: +32 486 167 339 | info@ergosum.be

Ergo Sum Heidi Lemmens Email
Ergo Sum Heidi Lemmens Bel ons!
Ergo Sum te Diest, Heidi Lemmens

  Getuigenissen  

Getuigenissen

Door mijn val met de elektrische fiets had ik bewegingsangst. De oefeningen die jij me gaf, hebben mij hier overheen geholpen. Méér nog, élke dag merk ik dingen op die makkelijker gaan. Ook dingen die ik niet voor mogelijk had gehouden, zoals mijn 4-jarig kleinkind de trap opdragen.

Dankjewel voor deze verjongingskuur.


Agnes

Leven met vermoeidheid is als dansen op een slappe koord. 

Dankzij jouw oefeningen leerde ik mijn conditie te behouden zonder overbelasting én niet alleen maar rust te nemen. Ik leerde om duidelijke keuzes te maken in de dingen die moéten gebeuren en de dingen die mij energie geven. 


Christel

“Het is de tijd

Die je aan een roos hebt besteed

Die je roos zo belangrijk maakt.”


Dit citaat van Antoine de Saint-Exupéry wil ik graag gebruiken om jou te zeggen dat de “kwali-tijd” die jij me hebt gegeven, mij geholpen heeft om de moeilijke momenten te overbruggen. 

Je leerde mij àlles opnieuw aan wat mogelijk was: zelf kunnen eten, zelf de televisie bedienen, zelf met de rolstoel rijden, zelf …

Een welgemeend dankjewel.


René

Door mijn handicap ben ik genoodzaakt om vele dingen op een andere manier te doen. Dit leidt echter tot veel creativiteit, waardoor ik anderen kan inspireren. 

Heidi heeft me doorheen het proces geloodst door haar advies en bijstand wat betreft mijn woning en werkplek. 

Daarom kan ik – ondanks mijn handicap – erg positief in het leven staan. 


Christophe

Door jouw oefeningen heb ik terug mijn handen leren gebruiken. Ik kan weer terug mijn handtekening zelf zetten en mijn hobby van kleding maken weer opnemen. Het maakt niet uit dat dit op een andere manier gebeurt dan ik gewoon was.

Je hebt mijn léven teruggegeven !


Carine

Plotseling werd ik  getroffen door een verlamming. Het was voor mij en mijn partner een zware dobber. Dankzij jouw tips weten wij hoe ik het beste in en uit het bad kan. Daardoor kan ik meer relaxen. Bijkomend betekent dit dat ik weer kan genieten van kleine dingen die het leven zo mooi kunnen maken.


Jef

Mijn vrouw kreeg onlangs de diagnose van Alzheimer. Dit op de leeftijd van 54 jaar. Dankzij de informatie over technologische hulpmiddelen kan zij nog zelfstandig gaan wandelen in onze buurt. Ik kan mijn werk blijven doen, omdat zij veilig thuis kan blijven.


Jan

Door de oefeningen van cognitieve revalidatie lukt het mij beter om mijn aandacht te richten op 1 specifieke taak. Samen hebben we enkele dagelijkse taken verdeeld in kleinere stappen en bij mij thuis getraind. Nu kan ik sms’en versturen naar mijn kleinzoon die in Engeland woont.


Pierre

Ergo Sum staat garant voor een doelgerichte, kwalitatieve en persoonlijke aanpak.

Meer dan 25 jaar klinische ervaring

Heidi Lemmens, Ergo Sum Diest
Ergo Sum Heidi Lemmens Email
Ergo Sum Heidi Lemmens Phone

ERGO SUM (postadres)

Heilige Geeststraat 10

3290 Diest


+32 486 167 339 

info@ergosum.be

www.ergosum.be

Copyright © Ergo Sum - Heidi Lemmens

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Zie ons Privacybeleid voor meer informatie.

Nee!

Akkoord!